Hur svårt kan det egentligen vara att anordna en motorcykelträff? Det är någonting som jag funderat en del på på senare tid. Det skulle vara kul att försöka sig på att ordna ett schysst MC-evenemang. Kanske inte till den här sommaren, lite mer planering krävs, men till nästa. Frågan är då lite hur man gör. En del kontakter har jag ju, och jag vet nog hur jag ska få ut info till hyfsat många intresserade. Men det krävs nog lite mer än så för att det ska bli en lyckad träff. Okej, om det bara blir så att ett antal trevliga MC-snubbar och dito jäntor kommer även om jag misslyckats helt med planering och så så löser det sig nog ändå och det går att ha trevligt. Men helst skulle jag vilja ha i alla fall lite ordning och reda, så det går att förbereda det hela lite.

Hålla ordning på alla
Det första som krävs är ju att man har ett visst hum hur pass många som kommer. Planerar man för femton och det kommer femtio så blir det lite pannkaka av det hela, minst sagt. Och tvärtom, planerar man för femtio och det kommer femton har man nog köpt in lite för mycket grillkorv till festen.

Jag ska försöka hålla så bra ordning på allting genom att använda ett program för eventhantering. Det låter fint, men verktyget i fråga, Magnet, fungerar även för mindre evenemang och kostar då inte mycket. Man betalar typ för det man behöver och jag behöver inte mycket. Men det kommer, tror jag, att göra det enklare för mig att i alla fall ha viss koll på vilka som kommer (det kommer vara en liten anmälningsavgift, inte mycket, men tillräckligt för att få en uppfattning om vilka som definitivt bestämt sig för att komma). Det kommer säkert fler än som anmält sig, men det är smällar man får ta.